Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζέρι Μπας
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο ιδιοκτήτης των Λος Αντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας. Παρά τα ευοίωνα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του από συγγενικά πρόσωπα, όταν και νοσηλεύτηκε στο ιατρικό κέντρο "Cedars-Sinai" με καρκίνο, ο Μπας δεν άντεξε και απεβίωσε τη Δευτέρα, με την αιτία θανάτου να αναφέρει νεφρική ανεπάρκεια.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο ιδιοκτήτης των Λος Αντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας. Παρά τα ευοίωνα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του από συγγενικά πρόσωπα, όταν και νοσηλεύτηκε στο ιατρικό κέντρο “Cedars-Sinai” με καρκίνο, ο Μπας δεν άντεξε και απεβίωσε τη Δευτέρα, με την αιτία θανάτου να αναφέρει νεφρική ανεπάρκεια.
Ο πρώην αεροναυπηγός και κτηματομεσίτης, Τζέρι Μπας, είναι τεράστιο όνομα στον Αμερικανικό αθλητισμό από τότε που αγόρασε τους Λέικερς, τους Λος Άντζελες Κινγκς (χόκεϊ) και το «Φόρουμ» από τον Τζακ Κεντ Κουκ το 1979.
Ο Μπας αμέσως μεταμόρφωσε τους Λέικερς, με τους «λιμνανθρώπους» να κατακτούν δέκα τίτλους επί θητείας του. Οι Λέικερς πήραν πέντε τίτλους σε εννέα χρόνια τη δεκαετία του ΄80, χάρη στο θρυλικό “showtime” των Μάτζικ Tζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
Στη συνέχεια πήραν τρεις συνεχόμενους τίτλους την περίοδο 2000-02 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ, ενώ πήρε και άλλους δύο τίτλους το 2009 και 2010 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Πάου Γκασόλ και ηγούνται της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζεται το «παζάρι» ΗΠΑ και Ιράν εν μέσω απειλών – «Ο Τραμπ δεν θα κάνει κακή συμφωνία», λέει ο Ρούμπιο
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ελεγκτικό συνέδριο: Με απευθείας ανάθεση σε ιδιώτες το 90% των εσωτερικών ελέγχων στο Δημόσιο
- «Ο ουρανός κατακόκκινος στον γαλαξία της Αναγνωστάκη», στο θέατρο Ψυρρή



