Η πρώτη εμφάνιση του νέου KIA Soul, φέρει αλάνθαστο το στίγμα του κορεατικού μοντέλου που αναμένεται να λανσαριστεί την επόμενη χρονιά, διατηρώντας τη χαρακτηριστική σιλουέτα του.

Ανεξαρτήτως ομοιοτήτων, ωστόσο, μια αντιπαραβολή του δοκιμαστικού πρωτοτύπου με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του κορεατικού μοντέλου, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς, ότι το Soul μεταβάλει, ελαφρά το σχήμα του και τις αναλογίες του.

Τις αλλαγές στη σιλουέτα του αναμένεται να πλαισιώσει μια ολοκαίνουρια, σχεδιαστικά, προσέγγιση στα στοιχεία που συνθέτουν το μπροστινό τμήμα. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσει η εμβληματική γρίλια της KIA η οποία θα συνεχίσει και στη νέα γενιά του μοντέλου.

Αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η προσέγγιση στο πίσω τμήμα με όλα τα στοιχεία που το συναποτελούν να περνάνε από τα «πενάκια» των σχεδιαστών της κορεατικής φίρμας.

Παράλληλα με τις εξωτερικές αλλαγές, το εσωτερικό που επίσης θα είναι σχεδιασμένο από την αρχή, αναμένεται να αποκτήσει ένα πιο lifestyle χαρακτήρα τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και εξοπλισμού.

AUTOMEDIA