Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Soul 2014: Μετεμψύχωση

KIA Soul 2014: Μετεμψύχωση

Η νέα γενιά του κορεατικού αστικού πολυμορφικού μοντέλου εντοπίζεται από το φωτογραφικό φακό και προδίδεται λόγω της χαρακτηριστικής του σιλουέτας, που, σε δεύτερη ανάγνωση, διαφέρει αρκετά.

Η πρώτη εμφάνιση του νέου KIA Soul, φέρει αλάνθαστο το στίγμα του κορεατικού μοντέλου που αναμένεται να λανσαριστεί την επόμενη χρονιά, διατηρώντας τη χαρακτηριστική σιλουέτα του.

Ανεξαρτήτως ομοιοτήτων, ωστόσο, μια αντιπαραβολή του δοκιμαστικού πρωτοτύπου με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του κορεατικού μοντέλου, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς, ότι το Soul μεταβάλει, ελαφρά το σχήμα του και τις αναλογίες του.

Τις αλλαγές στη σιλουέτα του αναμένεται να πλαισιώσει μια ολοκαίνουρια, σχεδιαστικά, προσέγγιση στα στοιχεία που συνθέτουν το μπροστινό τμήμα. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσει η εμβληματική γρίλια της KIA η οποία θα συνεχίσει και στη νέα γενιά του μοντέλου.

Αντίστοιχη αναμένεται να είναι και η προσέγγιση στο πίσω τμήμα με όλα τα στοιχεία που το συναποτελούν να περνάνε από τα «πενάκια» των σχεδιαστών της κορεατικής φίρμας.

Παράλληλα με τις εξωτερικές αλλαγές, το εσωτερικό που επίσης θα είναι σχεδιασμένο από την αρχή, αναμένεται να αποκτήσει ένα πιο lifestyle χαρακτήρα τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και εξοπλισμού.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024