Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον αναπληρωματικό πορτιέρο, Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο, αποχώρησε από τη Σαββατιάτικη (16/2) προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Κοτσόλης, όμως, δεν είναι η μοναδική απουσία στον Παναθηναϊκό εν όψει της Κυριακάτικης (17/2, 19:30) αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Φάμπρι δεν υπολογίζει, λοιπόν, στις υπηρεσίες του αδειούχου, Κουίνσι, αλλά και στον ανέτοιμο, Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ στο απουσιολόγιο υπάρχουν τραυματίες, αλλά και νεαροί ποδοσφαιριστές.

Εκτός, λοιπόν, είναι ο τραυματίας, Μπρούνο Φορναρόλι, αλλά και οι Χουχούμης, Βελάσκες και Ταμπάκης που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι νεαροί Σπυρόπουλος, Λαγός, Αποστολόπουλος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Φάμπρι, σ’ αυτό φαίνεται να κερδίζουν θέση στην άμυνα οι Σεϊταρίδης, Κάιπερ στις πτέρυγες και οι Πίντο, Μπουμσόνγκ στα στόπερ, με τον Καρνέζη στην εστία. Οι Βιτόλο, Σο θα είναι το δίδυμο των χαφ, ενώ πίσω από τον προωθημένο, Τοτσέ θα παίξουν οι Σισοκό, Εσπάρθα ως ακραίοι και ο Ζέκα σε ρόλο δεκαριού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ