Σοκ στον Άρη με τον Βελλίδη να μένει εκτός δράσης για ένα μήνα
Σοκ προκάλεσε στον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδς». Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα Β' τύπου στον χόνδρο του έσω μηριαίου κονδύλου σε μη φορτίζουσα επιφάνεια με συνοδό οστικό οίδημα γεωγραφικού τύπου. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Σοκ προκάλεσε στον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκου Βελλίδη, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδς». Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα Β’ τύπου στον χόνδρο του έσω μηριαίου κονδύλου σε μη φορτίζουσα επιφάνεια με συνοδό οστικό οίδημα γεωγραφικού τύπου. Πιο απλά, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Η διάγνωση έγινε στη σημερινή εξέταση που υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή. Στον Βελλίδη έγινε ένεση και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει φυσικοθεραπείες και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έτσι λοιπόν για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Σωκράτης Διούδης.
Στο μεταξύ, στην προπόνηση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ανδρέας Τάτος συμμετείχε κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί ότι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα επανέρχεται ο Ρούμπεν Πουλίδο (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Γιάννης Γιαννιώτας, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά.
Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.