Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Παρ’ ολίγον επεισόδια κατά τη διαμαρτυρία των ΑμεΑ στο υπουργείο Οικονομικών

Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί επεισόδιο έξω από τη Βουλή όταν εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία, κατά τη διάρκεια πορείας, επιχείρησαν να περάσουν το φράγμα της αστυνομίας, κατευθυνόμενοι προς το Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί επρόκειτο να συναντήσουν  τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Κώστα Μπούρα.

Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί επεισόδιο έξω από τη Βουλή όταν εκπρόσωποι των ατόμων με αναπηρία, κατά τη διάρκεια πορείας, επιχείρησαν να περάσουν το φράγμα της αστυνομίας, κατευθυνόμενοι προς το Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί επρόκειτο να συναντήσουν τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, Κώστα Μπούρα.

«Ο πρόεδρός μας δέχθηκε σπρωξιές από άνδρες των ΜΑΤ παρότι είχαμε συνομιλήσει με το γραφείο του πρωθυπουργού και είχε δοθεί άδεια να περάσει επιτροπή πέντε ατόμων» δήλωσε στο Βήμα ο αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας των Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Γρηγόρης Λεοντόπουλος.

«Χάρη στην ψυχραιμία των αναπήρων δεν έγιναν επεισόδια» προσθέτει.

Πενταμελής επιτροπή συναντήθηκε τελικά με τον κ. Μπούρα, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με την ηγεσία της ΕΣΑμεΑ, όπως επίσης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει να συντονίσει τα αρμόδια υπουργεία γύρω από τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.

«Για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού και των αρχηγών των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Από τον πρωθυπουργό, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη ζητάμε να αντιληφθούν τις ευθύνες τους» είπε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, Ι.Βαρδακαστάνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024