Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη κατά ίδρυσης παράταξης δικηγόρων από τη Χρυσή Αυγή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ίδρυση συνδικαλιστικής παράταξης δικηγόρων προσκείμενης στη Χρυσή Αυγή πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής συνδικαλιστικές παρατάξεις δικηγόρων της Θεσσαλονίκης.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ίδρυση συνδικαλιστικής παράταξης δικηγόρων προσκείμενης στη Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής συνδικαλιστικές παρατάξεις δικηγόρων της Θεσσαλονίκης.
Το κάλεσμα δόθηκε από τη «Δικηγορική Συνεργασία-Ανεξάρτητοι» (ΣΥΡΙΖΑ) και την «Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Φράγκων, απέναντι από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής».
Την ώρα εκείνη, επρόκειτο να γίνει η ιδρυτική συνέλευση των δικηγόρων-ιδεολογικά προσκείμενων στη Χρυσή Αυγή.
«Δεν θα επιτρέψουμε την αμαύρωση της μακράς δημοκρατικής πορείας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης» υποστήριξαν εκπρόσωποι των αριστερών συνδικαλιστικών παρατάξεων.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας δύο κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν αποκλείσει την οδό Δωδεκανήσου.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
- Παράταση παραστάσεων για το «Lost & Found» στο Altera Pars
- Προσφυγές κατά της εφορίας: 8 στους 10 έφυγαν «με άδεια χέρια»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής

