Στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ για τα γεγονότα στο γραφείο του Γ.Μέργου
Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ακαδημαϊκό γραφείο του Γ.Μέργου, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη του στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ. «Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του νόμου και της τάξης με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των νέων του ΣΥΡΙΖΑ.»
Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ακαδημαϊκό γραφείο του Γ.Μέργου, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη του στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ.
Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:
«Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του νόμου και της τάξης με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των νέων του ΣΥΡΙΖΑ.»
» Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
