Διάψευση για τα περί προσφυγής Μεϊτέ κατά του Παναθηναϊκού
Η πλευρά του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό ούτε έχει πρόθεση να προσφύγει στη FIFA για «προσβολή προσωπικότητας», όπως ανέφερε ελληνικό δημοισίευμα.
Η πλευρά του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό ούτε έχει πρόθεση να προσφύγει στη FIFA για «προσβολή προσωπικότητας», όπως ανέφερε ελληνικό δημοισίευμα.
«Ο Μεϊτέ έχει εκ γενετής ηπατίτιδα. Το ήξερε. Αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ, σε δύο Μουντιάλ με την Ακτή Ελεφαντοστού και δεν υπήρξε πρόβλημα. Ίσως οι γιατροί του Παναθηναϊκού πρώτη φορά να αντιμετώπισαν τέτοια περίπτωση», τόνισε στο sport24.gr ο ατζέντης του Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού, Ναθαναήλ Λεμονάκης.
Και πρόσθεσε: «O Φάμπρι γνωρίζει τέτοια θέματα από την Ισπανία. Δεν είναι κάτι παράξενο, αφού για παράδειγμα και ο Ρομαρίκ έχει κάτι ανάλογο. Το γνωρίζουν στη FIFA. Είναι κάτι ακίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί του Παναθηναϊκού δεν άναψαν το πράσινο φως».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Τα μαθήματα από 100 χρόνια επενδύσεων
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό

