Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce Wraith 2013: Οργισμένο πνεύμα

Rolls-Royce Wraith 2013: Οργισμένο πνεύμα

Η δεύτερη αινιγματική εμφάνιση του νέου μοντέλου της Rolls-Royce, προσφέρει μια οπτική του πίσω τμήματος, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ανυπέρβλητη ισχύ της στην αιωνόβια +8, ιστορία της φίρμας.

Καθώς η έκθεση της Γενεύης πλησιάζει, η βρετανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα μια δεύτερη και εξίσου αινιγματική εικόνα της Wraith ή, αν προτιμάτε, της ταχύτερης Rolls-Royce που έχει παρουσιαστεί ποτέ.

Αν και προς το παρόν, μόνο απτό στοιχείο της παρουσίας της αποτελούν δύο εικόνες, με τη σιλουέτα του αυτοκινήτου και το πίσω τμήμα, είναι γνωστό ότι η Wraith θα αποτελέσει ουσιαστικά μια coupe εκδοχή της Ghost με μικρότερο μεταξόνιο.

Οι επίσημες συστάσεις τη συνοδεύουν από τη διπλή υπόσχεση «…των πιο εκρηκτικών επιδόσεων και της πιο έντονης σχεδίασης» που είχε ποτέ μοντέλο της βρετανικής φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις και τις απόλυτες τιμές τους αυτό αναμένεται να σημαίνει ότι η Wraith θα εξοπλιστεί με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του θηριώδους και γνωστού από την Ghost, twin-turbo V12 κινητήρα των 6,6 λίτρων, προσεγγίζοντας τους 610 ίππους.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στο βρετανικό υπερπολυτελές coupe να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 4,7 δευτερόλεπτα και παρά το βάρος της, που εκτιμάται να ανέλθει σε 2.300 κιλά.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024