Μείνετε σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο, καλεί τους αγρότες ο Βενιζέλος
Κάλεσμα στους αγρότες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ικανοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων των αγροτών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για δυνάμεις που επενδύουν στην καταστροφή.
Κάλεσμα στους αγρότες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ικανοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων των αγροτών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για δυνάμεις που επενδύουν στην καταστροφή. «Κάποιοι δεν θέλουν η χώρα να πάρει τη στροφή, όμως η Ελλάδα θα κάνει τη στροφή» τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα

