Έληξε η ομηρία του χρυσού μπισκότου της βιομηχανίας Bahlsen
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του χρυσού μπισκότου της γερμανικής βιομηχανίας Bahlsen, το οποίο είχε κλαπεί πριν από λίγες ημέρες από άγνωστο μεταμφιεσμένο σε «τέρας». Τελικά το μπισκότο (βάρους 20 κιλών) βρέθηκε κρεμασμένο στο λαιμό ενός αλόγου έξω από το πανεπιστήμιο του Ανόβερου.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του χρυσού μπισκότου της γερμανικής βιομηχανίας Bahlsen, το οποίο είχε κλαπεί πριν από λίγες ημέρες από άγνωστο μεταμφιεσμένο σε «τέρας».
Τελικά το μπισκότο (βάρους 20 κιλών) βρέθηκε κρεμασμένο στο λαιμό ενός αλόγου έξω από το πανεπιστήμιο του Ανόβερου.
Ο φερόμενος ως «απαγωγέας» του μπισκότου δεν έδωσε σημεία ζωής, ούτε τελικά ζήτησε λύτρα για να το επιστρέψει.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες αφότου εκλάπη από τα κεντρικά γραφεία της Bahlsen, εστάλη σε τοπική εφημερίδα ένα σημείωμα για λύτρα, το οποίο περιλάμβανε και φωτογραφία του απαγωγέα ντυμένου ως «μπισκότο-τέρας» -που θυμίζει έναν χαρακτήρα από την σειρά Sesame Street.
Ο «δράστης» εικονιζόταν να δαγκώνει το χρυσό μπισκότο.
Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της βιομηχανίας στο Facebook, το οποίο απευθυνόταν στο «τέρας», η Bahlsen υποσχόταν να δωρίσει 52.000 πακέτα μπισκότων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αν επιστρεφόταν το χρυσό μπισκότο βάρους 20 κιλών.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η βιομηχανία θα δωρίσει τελικά τα 52.000 πακέτα εφόσον βρήκε το έμβλημά της…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442