Έρευνα για τα παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων ζητά η ΔΗΜΑΡ
Έρευνα και εξηγήσεις για τα παραμορφωμένα από τον ξυλοδαρμό πρόσωπα των συλληφθέντων στην Κοζάνη ζητά με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης. «Η τρομοκρατία είναι εχθρός της κοινωνίας και η Δημοκρατία πρέπει να την αποκρούσει αποφασιστικά» επισημαίνει και τονίζει: «Η Δημοκρατία, όμως, δεν εκδικείται».
Έρευνα και εξηγήσεις για τα παραμορφωμένα από τον ξυλοδαρμό πρόσωπα των συλληφθέντων στην Κοζάνη ζητά με ανακοίνωσή του ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Η τρομοκρατία είναι εχθρός της κοινωνίας και η Δημοκρατία πρέπει να την αποκρούσει αποφασιστικά. Η Δημοκρατία, όμως, δεν εκδικείται.
»Για τα παραμορφωμένα από τον ξυλοδαρμό πρόσωπα των συλληφθέντων στην Κοζάνη απαιτούνται έρευνα και εξηγήσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ολιγόλεπτα πονταρίσματα ενισχύουν τη… μανία με τα κρυπτονομίσματα
- Τραμπ για Ιράν: Είμαστε καλοί που δεν τους καταστρέψαμε εντελώς τη χώρα – Θα τους χτυπήσουμε σκληρότερα
- Γιατί ο Σιμεόνε ξέσπασε κατά των μέσων ενημέρωσης
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ: Πώς η δήλωση Ντίλιαν για τις υποκλοπές αλλάζει τα δεδομένα
- Η κυβέρνηση Τραμπ κυνηγά τον διοικητή της Fed δικαστικά για να… ρίξει τα επιτόκια
- Grand Prix: Αναβάλλονται λόγω του πολέμου οι αγώνες της Formula 1 σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

