Νεκρός με σοβαρά τραύματα βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού
Το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας, η οποία θα διεξαχθεί από αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου Πολωνού κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας, η οποία θα διεξαχθεί από αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Πολωνός κρατούμενος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, την Πέμπτη το πρωί στο κελί του στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών, όπου και απεβίωσε.
Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση και το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, ενώ από την ιατροδικαστική έκθεση θα επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Gov.gr Wallet: Το συχνό λάθος με τα στοιχεία του MyAuto όταν μας σταματά η τροχαία
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442