«Όχι» στο κλείσιμο του νοσοκομείου Ιεράπετρας από γιατρούς και νοσηλευτές
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στην απόφαση του υπουργείου Υγείας να κλείσει το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι σε αυτό. Καταγγέλλουν, μάλιστα, ότι το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πολλά λειτουργικά προβλήματα. Την Πέμπτη, γιατροί και νοσηλευτές της Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην Αθήνα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στην απόφαση του υπουργείου Υγείας να κλείσει το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι σε αυτό. Καταγγέλλουν, μάλιστα, ότι το νοσοκομείο αντιμετωπίζει πολλά λειτουργικά προβλήματα.
Σύμφωνα με καταγγελίες, το νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς θέρμανση, ενώ τεράστιες είναι οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Την Πέμπτη, γιατροί και νοσηλευτές της Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη


