Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2010 το κόστος δανεισμού της Ιταλίας
Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2010 υποχώρησε το κόστος δανεισμού της Ιταλίας στη δημοπρασία πενταετών και δεκαετών ομολόγων που έγινε την Τετάρτη.
Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2010 υποχώρησε το κόστος δανεισμού της Ιταλίας στη δημοπρασία πενταετών και δεκαετών ομολόγων που έγινε την Τετάρτη.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν αυξημένο παρά τις επικείμενες εκλογές και τις αδύναμες προοπτικές των οικονομιών του Νότου της Ευρωζώνης.
Συγκεκριμένα, η Ιταλία άντλησε 3,5 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία δεκαετών ομολόγων, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 4,17% από 4,48% στην έκδοση του Δεκεμβρίου.
Από τη δημοπρασία πενταετών ομολόγων το ιταλικό Δημόσιο άντλησε 3 δισ. ευρώ, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 2,94% από 3,26%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η Αθήνα απαντάει
- ΕΛΑΣ: Υπέρ της ενίσχυσης του μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσω διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)


