Κοντά σε Γιάννη Παπαδόπουλο και Κοντοέ ο Παναθηναϊκός
Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Δρέσδης, φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 24χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού, προπονήθηκε για τελευταία φορά με την Γερμανική ομάδα και βρίσκεται καθ' οδόν για την Αθήνα, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, με τους οποίους υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Την ίδια ώρα, οι Πράσινοι προχωρούν στην απόκτηση και του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Δρέσδης, φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, προπονήθηκε για τελευταία φορά με την Γερμανική ομάδα και βρίσκεται καθ’ οδόν για την Αθήνα, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, με τους οποίους υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.
Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος, διεθνής με την εθνική Ελπίδων και μέλος της ομάδας που το 2007 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μολονότι την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στη Ντιναμό Δρέσδης, εφέτος έχασε τη θέση του και αποφάσισε να επαναπατριστεί.
Η καριέρα του Παπαδόπουλου με αριθμούς:
2006/07-Ηρακλής: 5 συμμετοχές
2007/08-Ηρακλής: 20 συμμετοχές – 1 γκολ
2008/09-Ολυμπιακός: 11 συμμετοχές
2009/10-Ολυμπιακός: 17 συμμετοχές – 1 γκολ
2010/11-Ολυμπιακός: 9 συμμετοχές
2011/12-Δυναμό Δρέσδης: 24 συμμετοχές
2012/13-Δυναμό Δρέσδης: 9 συμμετοχές
Κλείνει και Κοντοέ
Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση και του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει.
Ο 27χρονος αμυντικός, προορίζεται για αντικαταστάτης του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο Βερόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για την καθηγήτρια που φέρεται να δεχόταν bullying από μαθητές
- Ερυθρός Αστέρας: Οι «ελληνικές» ευχές για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
- ΔΥΠΑ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το επίδομα 750 ευρώ – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα
- MEGA Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
- Die Zeit: Συνελήφθη ύποπτος στην Κύπρο που σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις για την Χαμάς
- Παναιτωλικός: Στα χρώματα της ομάδας για τα 100 χρόνια η Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου (vid)


