Μέσα Λο και Πάουελ, εκτός προληπτικά ο Σερμαντίνι
Στον... απόηχο του πλήγματος στον Ολυμπιακό με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε δύο σημαντικούς παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Έισι Λο και ο Τζος Πάουελ πάτησαν και πάλι παρκέ μετά τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο ΣΕΦ, για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας.
Στον… απόηχο του πλήγματος στον Ολυμπιακό με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε δύο σημαντικούς παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Ο Έισι Λο και ο Τζος Πάουελ πάτησαν και πάλι παρκέ μετά τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο ΣΕΦ, για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Μέρος της σημερινής προπόνησης έβγαλε και ο Δημήτρης Μαυροειδής.
Ωστόσο, οι απουσίες και πάλι δεν έλειπαν από τους «ερυθρόλευκους», καθώς από την προπόνηση απουσίασε ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, καθώς έχει υποστεί θλάση στον πλάγιο κοιλιακό του και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου μία εβδομάδα.
Εκτός του 21χρονου γκαρντ και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν έδωσε το «παρών», καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final-4 – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας


