
Στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ τα αιτήματα για παροχές υγείας σε είδος
Στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ του τόπου κατοικίας τους θα υποβάλλουν, από την 1η Φεβρουαρίου 2013, οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) τα αιτήματά τους ως προς τις παροχές σε είδος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Η διοίκηση του ΟΑΕΕ αναφέρει ότι έως τις 28 Ιανουαρίου 2013 θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων και τα κατά τόπους περιφερειακά τμήματα.
Στις περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ του τόπου κατοικίας τους θα υποβάλλουν, από την 1ηΦεβρουαρίου 2013, οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) τα αιτήματά τους ως προς τις παροχές σε είδος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
Επίσης, η διοίκηση του ΟΑΕΕ αναφέρει ότι έως τις 28 Ιανουαρίου 2013 θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (ΚΕΑΣ) και τα κατά τόπους περιφερειακά τμήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»

