Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΑ cee’d και pro_cee’d GT 2013: Ίσοι μεταξύ ίσων

ΚΙΑ cee’d και pro_cee’d GT 2013: Ίσοι μεταξύ ίσων

H διπλή απόπειρα της KIA στην κατηγορία των sport εκδόσεων, θα παρουσιαστεί στη Γενεύη στις 5 Μάρτιου διαθέτοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε προτάσεις του hot-hatch χώρου.


Η κορεατική φίρμα με τις υψηλές ευρωπαϊκές προοπτικές και προσδοκίες, δίνει μια πρώτη γεύση από το πρώτο της “hot-hatch” το οποίο, σε συμφωνία με το παραπάνω σκεπτικό, θα «προσγειωθεί» στην ελβετική έκθεση σε τρίθυρη και πεντάθυρη έκδοση, διεκδικώντας το δικό του μερίδιο… κύρους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με την σχεδιαστική υπογραφή του Peter Schreyer, το pro_cee’d GT και το cee’d GT θα διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που να στοιχειοθετούν τον τίτλο τους, ως κορυφαίων της γκάμας.

Αρκεί μια ματιά στις λεπτομέρειες τους αμαξώματος με τους ανασχεδιασμένους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, το αιχμηρότερο bodykit, τα φωτιστικά σώματα LED και τις διπλές απολήξεις εξάτμισης, τους τροχούς 18 ιντσών με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων για να διαπιστώσει κανείς το σεβασμό των δυναμικότερων εκδόσεων του κορεατικού μοντέλου για τις συνήθειες της κατηγορίας.

Όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς στο άκουσμα των παραπάνω το στίγμα του θαλάμου επιβατών δίνουν sport καθίσματα Recaro.

Όπως ισχύει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, όλες οι παραπάνω αλλαγές στοχεύουν να σηματοδοτήσουν την επιπλέον ισχύ, που στην περίπτωση των KIA cee’d και pro_cee’d GT ανέρχεται σε 204 ίππους και 265 Nm ροπής χάρη στην παρουσία ενός GDI υπερτροφοδοτούμενου μηχανικού συνόλου 1,6 λίτρων.

Σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο μεταδίδει την κίνηση αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς, τα δύο hot hatch υπόσχονται να ολοκληρώνουν τη διαδικασία από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024