Τον Αργεντινό τερματοφύλακα Βέγκα θέλει ο ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με αποκάλυψη του πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σ' όλα με τον γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Βέγκα και τις επόμενες μέρες φθάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο».
Σύμφωνα με αποκάλυψη του πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σ’ όλα με τον γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Βέγκα και τις επόμενες μέρες φθάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βέγκα αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι 29 ετών, έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Νουέβα Σικάγο και το 2007 μετακόμισε στη Ρίβερ Πλέιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλληλοκατηγορούνται οι τρεις συλληφθέντες για το θάνατο της 19χρονης – Ρίχνουν όλες τις ευθύνες στη Μυρτώ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο




