Τον Αργεντινό τερματοφύλακα Βέγκα θέλει ο ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με αποκάλυψη του πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σ' όλα με τον γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Βέγκα και τις επόμενες μέρες φθάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο».
Σύμφωνα με αποκάλυψη του πρακτορείου ειδήσεων της Αργεντινής ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σ’ όλα με τον γκολκίπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Βέγκα και τις επόμενες μέρες φθάνει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον «δικέφαλο».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βέγκα αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι 29 ετών, έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Νουέβα Σικάγο και το 2007 μετακόμισε στη Ρίβερ Πλέιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage φωτογραφίες από την Κρήτη
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα





