Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Χάτσερ

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Χάτσερ

Ατυχία στον ΠΑΟΚ λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία, καθώς ο Γουίλιαμ Χάτσερ υπέστη κάταγμα και θα απουσιάσει για περίπου 1,5 μήνα! Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ διπλασιάζει τις απουσίες για τον «Δικέφαλο» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ατυχία στον ΠΑΟΚ λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία, καθώς ο Γουίλιαμ Χάτσερ υπέστη κάταγμα και θα απουσιάσει για περίπου 1,5 μήνα!

Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής ο Αμερικανός υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού, διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, με τις οποίες διαγνώστηκε η σοβαρότητά της κατάστασής του, του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ διπλασιάζει τις απουσίες για τον «Δικέφαλο» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024