«Καμπανάκι» για άμεση απειλή προς τους δυτικούς στη Βεγγάζη από το Λονδίνο
Η Βρετανία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είναι ενήμερη για μια «συγκεκριμένη και άμεση» απειλή προς τους υπηκόους δυτικών χωρών στην πόλη Βεγγάζη της Λιβύης και κάλεσε τους Βρετανούς πολίτες να απομακρυνθούν από τη χώρα.
Η Βρετανία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είναι ενήμερη για μια «συγκεκριμένη και άμεση» απειλή προς τους υπηκόους δυτικών χωρών στην πόλη Βεγγάζη της Λιβύης και κάλεσε τους Βρετανούς πολίτες να απομακρυνθούν από τη χώρα.
«Είμαστε πλέον ενήμεροι σχετικά με μια συγκεκριμένη και άμεση απειλή προς τους Δυτικούς στη Βεγγάζη και καλούμε όλους τους Βρετανούς υπηκόους, οι οποίοι παραμένουν εκεί παρά τις προτροπές μας, να φύγουν αμέσως» ανέφερε το Φόρεϊν Όφις σε ανακοίνωσή του.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της απειλής αυτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
- «Νευρίασαν που δεν ήμουν γυμνή»: Η Λίνα Χίντι για το τοξικό κοινό του Game of Thrones
- Βάσεις 2026: Εκτοξεύτηκαν Πολυτεχνεία και Πληροφορική – Οι νέες τάσεις στις επιλογές των υποψηφίων
- Η Άρσεναλ ρωτάει, ο Τζόλης απαντάει: Αγαπημένο χόμπι, αθλητής και οι στόχοι με τους «κανονιέρηδες» (vid)

