Ο Φάνης Γκέκας υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην τουρκική Ακισάρ
Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που κράτησαν για παραπάνω από έξι ώρες, τελικά ο Φάνης Γκέκας, πείστηκε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο 1,5 χρόνου που του πρόσφερε η ουραγός του τουρκικού πρωταθλήματος, Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ που εδρεύει στην Θυάτειρα ή Ακισάρ.
Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που κράτησαν για παραπάνω από έξι ώρες, τελικά ο Φάνης Γκέκας, πείστηκε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο 1,5 χρόνου που του πρόσφερε η ουραγός του τουρκικού πρωταθλήματος, Ακισάρ Μπελεντίγεσπορ που εδρεύει στην Θυάτειρα ή Ακισάρ.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στην γειτονική χώρα μετά το περσινό επιτυχημένο πέρασμά του από την Σαμσουνσπόρ και δείχνει αποφασισμένος να «πολεμήσει» για τη σωτηρία της ομάδας που διαθέτει και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.
Ο Λαρισαίος επιθετικός ήταν ελεύθερος τον περασμένο Νοέμβρη όταν και τον αποδέσμευσε η ισπανική Λεβάντε. Ο Γκέκας δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Ακισάρ, Χαμζά Χαμζάογλου εξήρε τις εκτελεστικές ικανότητες του Γκέκα: «Πιστεύω πως η εμπειρία του θα μας βοηθήσει σημαντικά».
Μάλιστα, ο Γκέκας ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα ομάδα του, αλλά δεν δηλώθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί (26/1, 16:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση



