Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ανεμοστρόβιλος» ο ΠΑΟΚ σάρωσε την Καλλιθέα

«Ανεμοστρόβιλος» ο ΠΑΟΚ σάρωσε την Καλλιθέα

«Σίφουνας» ο ΠΑΟΚ σάρωσε την Καλλιθέα, την οποία συνέτριψε 6-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μολονότι μπήκαν στο ματς έχοντας... προίκα το εις βάρος τους 2-0, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν μέσα στα πρώτα 12 λεπτά να ισοφαρίσουν το σκορ με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς και από το 39' να μπουν σε θέση οδηγού. Τα τέρματα του «Δικεφάλου» πέτυχαν οι Αθανασιάδη (6',41', 56'), Λάζαρ (12'), Λόρενς (39' πέναλτι), Κατσουράνη (42').

«Σίφουνας» ο ΠΑΟΚ σάρωσε την Καλλιθέα, την οποία συνέτριψε 6-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μολονότι μπήκαν στο ματς έχοντας… προίκα το εις βάρος τους 2-0, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν μέσα στα πρώτα 12 λεπτά να ισοφαρίσουν το σκορ με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς και από το 39′ να μπουν σε θέση οδηγού. Τα τέρματα του «Δικεφάλου» πέτυχαν οι Αθανασιάδη (6′,41′, 56′), Λάζαρ (12′), Λόρενς (39′ πέναλτι), Κατσουράνη (42′).

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ είχε μπει στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει το… αίμα του πίσω. Στο 6′ ο Λίνο έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Λόρενς «σέρβιρε» στον Αθανασιάδη κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 12ο λεπτό πάλι ο Λόρενς ήταν αυτός που με σέντρα βρήκε τον Λάζαρ στο πίσω δοκάρι και ο Ρουμάνος με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για το 3-0, ενώ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Αθανασιάδη στο 35′. Στο 38′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Βιγιαρέχο. Ο τελευταίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κι έτσι, όταν δευτερόλεπτα αργότερα (39′) ο Λόρενς ευστοχούσε από τη βούλα, τα πάντα είχαν κριθεί.

Ο εκνευρισμός των φιλοξενούμενων, αλλά και η… δίψα του «Δικεφάλου του Βορρά» για αποδείξεις, είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να εκτοξευθεί στο 5-0 μέσα στα επόμενα 100 δευτερόλεπτα! Στο γύρισμα του Σαλπιγγίδη, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (41′), ενώ αμέσως μετά ο Κατσουράνης εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο 56′, όταν ο «Κλάους» ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από χαμένη ευκαιρία του Σαλπιγγίδη, ο ΠΑΟΚ πάτησε φρένο. Ο Δώνης πραγματοποίησε άμεσα τρεις αλλαγές και φρόντισε να ξεκουράσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μοναδικό μελανό σημείο, η κάκιστη εκτίμηση του διαιτητή Μήτσιου και του βοηθού του στο 85′, όταν από θέση οφσάιντ ο Σταύρου σούταρε στην ανυπεράσπιστη εστία, ο Κωνσταντινίδης απέκρουσε με τα χέρια δίκην τερματοφύλακα, αλλά καμία από τις δύο παραβάσεις δεν καταλογίστηκε!

ΔIΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρβανίτης

ΚΟΚΚΙΝΗ: Βιγιαρέχο (38΄-δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (60΄ Πάμπλο Γκαρσία), Λάζαρ (60΄ Κίτσιου), Λόρενς (60΄ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθαναασιάδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Παπακώστας): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75΄ Ματσούκας), Καλτσάς (68΄ Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46΄ Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024