Έξαλλες οι τρανσέξουαλ της Ταϊλάνδης με διαφήμιση της ΙΚΕΑ
Την αντίδραση της κοινότητας των Τρανς της Ταϊλάνδης έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση της ΙΚΕΑ. Ένας σχετικά ώριμος κύριος κάνει βόλτες στο κατάστημα με τη νεαρή του φίλη. Μέχρι που εκείνη (ένα ladyboy) βλέπει κάτι που την εντυπωσιάζει και βγάζει ένα εξαιρετικά αρσενικό επιφώνημα θαυμασμού. Ο κύριος στη συνέχεια προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει. Δείτε το βίντεο.
Την αντίδραση της τρανσεξουαλικής κοινότητας της Ταϊλάνδης έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση της ΙΚΕΑ. Ένας σχετικά ώριμος κύριος κάνει βόλτες στο κατάστημα με τη νεαρή του φίλη.
Μέχρι που εκείνη (που στην πραγματικότητα είναι ladyboy) βλέπει κάτι που την εντυπωσιάζει και βγάζει ένα εξαιρετικά αρσενικό επιφώνημα θαυμασμού. Ο κύριος στη συνέχεια προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει.

Η κοινότητα των Τρανς στη χώρα κατήγγειλε ως προσβλητική και ρατσιστική την εν λόγω διαφήμιση, με επιστολή στη μητρική εταιρεία της Σουηδίας.
Εκπρόσωπος της επιχείρησης στην Ταϊλάνδη (το πρώτο κατάστημα άνοιξε το Νοέμβριο του 2011) είπε ότι η επιστολή ελήφθη και ετοιμάζεται η απάντηση-εξήγηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εβίτα Αγαΐτση: Ο καρκίνος στα 31 και το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε – «Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν»
- Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Γαλλία και Ισπανία – Νέα έκτακτα μέτρα, πού δίνεται μάχη με τις φλόγες [Χάρτες]
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας





