
Με απώλειες 3,14% κάτω από τις 1.000 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο
Υψηλές απώλειες σημείωσε το Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κλείνει κάτω από τις 1.000 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στις τράπεζες και τη μετοχή του ΟΠΑΠ.
Υψηλές απώλειες σημείωσε το Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στις τράπεζες και τη μετοχή του ΟΠΑΠ.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 3,14% στις 987,45 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 135,9 εκατ. ευρώ περίπου.
Η μετοχή του ΟΠΑΠ σημείωσε πτώση 11,46% και έκλεισε στα 6,26 ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 3,74% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 5,14%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε χαμηλότερα κατά 2,81%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 48 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 114 σε αρνητικό, ενώ 28 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, ενώ σε θετικό έδαφος κινείται η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγτών.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε άνοδο 1,02%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,69% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,55%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,57% και στην Ιταλία 0,97%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ήταν υψηλότερα κατά 0,49%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,39% και ο Nasdaq σημείωνε απώλειες 0,31%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Νικήτα – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα
- Το «Optansia & Guerrilla» έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Από τον Άιχμαν στους «νέους Nαζί»: Η συζήτηση για τη θανατική ποινή στο Ισραήλ παίρνει νέα τροπή
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442