Τούνελ στη Νορβηγία έκλεισε από γιγάντιο… σαγανάκι
Τούνελ μήκους τριών χιλιομέτρων έκλεισε για τρεις ημέρες κοντά στο Νάρβικ, μία παραλιακή πόλη της νορβηγικής επαρχίας, όταν πήραν φωτιά 30 τόνοι τυριού μπρούνοστ, μίας τοπικής λιχουδιάς, που μετέφερε φορτηγό.
Τούνελ μήκους τριών χιλιομέτρων έκλεισε για τρεις ημέρες κοντά στο Νάρβικ, μία παραλιακή πόλη της νορβηγικής επαρχίας, όταν πήραν φωτιά 30 τόνοι τυριού μπρούνοστ, μίας τοπικής λιχουδιάς, που μετέφερε φορτηγό.
Το τυρί μπρούνοστ (καφέ τυρί) παρασκευάζεται από τυρόγαλα και περιέχει σε μεγάλο ποσοστό λιπαρά και σάκχαρα, ενώ η γεύση του μοιάζει με καραμέλας. «Η υψηλή συγκέντρωση λιπαρών και σακχάρων είναι σχεδόν σαν πετρέλαιο αν θερμανθεί αρκετά» εξήγησε ένας αστυνομικός στο Reuters.
Αξιωματούχος της νορβηγικής υπηρεσίας δημόσιων δρόμων εξέφρασε την απορία του για το γεγονός, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά στα 15 χρόνια της καριέρας του συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, όπως σημείωσε ο ίδιος, το συμβάν έγινε κοντά στην έξοδο του τούνελ, ενώ δεν κινδύνευσε άλλο όχημα.
Η σήραγγα θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον μία εβδομάδα προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημιές που προκάλεσε το τεράστιο… σαγανάκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαλκιδική: 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ισπανία: Πυρκαγιά κοντά στο θέρετρο Κόστα Μπράβα καίει 22.000 στρέμματα
- «Τρέλα» από τους παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου για μία φωτογραφία με τον Μέσι (vids)
- ΕΛΑΣ: «Το κόμμα χρειάζεται και τη δική σου φωνή, οικοδομούμε από κοινού ένα μέλλον για όλες και όλους»
- Forbes: Bettors Wager $400K on Putin’s Fall by the End of 2026
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός – «Το Θέατρο σε ευγνωμονεί»



