Μοίρασε τις απουσίες λόγω… καρτών ο Έβαλντ Λίνεν
Οι κόκκινες κάρτες που έβγαλε ο διαιτητής Τάσος Κάκος στους Τσούπρο και Βλάχο δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που πονοκεφαλιάζουν τον Έβαλντ Λίνεν αφού ο έμπειρος τεχνικός είδε και τους Καραλή και Κατίδη να κιτρινίζονται και να συμπληρώνουν κάρτες. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να... μοιράσει τα ματς στα οποία θα απουσιάσουν οι τέσσερις παίκτες του.
Οι κόκκινες κάρτες που έβγαλε ο διαιτητής Τάσος Κάκος στους Τσούπρο και Βλάχο δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που πονοκεφαλιάζουν τον Έβαλντ Λίνεν αφού ο έμπειρος τεχνικός είδε και τους Καραλή και Κατίδη να κιτρινίζονται και να συμπληρώνουν κάρτες. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να… μοιράσει τα ματς στα οποία θα απουσιάσουν οι τέσσερις παίκτες του.
Έτσι, οι παίκτες της Ένωσης θα εκτίσουν τις ποινές τους ως εξής:
-Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν θα παίξει ο Βλάχος, που είχε δηλωθεί ούτως ή άλλως (λόγω κίτρινων καρτών) πριν αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Άρη.
-Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν θα παίξει ο Βλάχος (λόγω της αποβολής του την Κυριακή) και ο Καραλής, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
-Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν θα αγωνιστεί ο Πετρόπουλος, που είχε επιλεχθεί από την περασμένη εβδομάδα να εκτίσει την ποινή των καρτών που συμπλήρωσε με την Ξάνθη και
-Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Κατίδης, που επίσης έφτασε τις κίτρινες κάρτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ημερομηνίες των τελικών της Stoiximan GBL
- Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο – Αδημοσίευτες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα ως μαθήτρια
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός 68-95: Οι «ερυθρόλευκοι» σάρωσαν την Ένωση και …βλέπουν τον Παναθηναϊκό
- Ο Γουόρντ αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Η γενιά Ζ με πτυχία στο χέρι, αλλά χωρίς επαγγελματικό αύριο
- Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Φορτηγό με πρόσφυγες ανετράπη στον αυτοκινητόδρομο – Τουλάχιστον 18 νεκροί


