Η Σιένα κατέθεσε το υπόμνημά της στην Ευρωλίγκα για την τελευταία φάση του αγώνα στο ΣΕΦ, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από το κόλλημα του χρονομέτρου, αφού είχε 3,7 δευτερόλεπτα περισσότερα στην επίθεση, ενώ στο τέλος του έμεινε και 1,7'' για να επιτεθεί.
Η Σιένα κατέθεσε το υπόμνημά της στην Ευρωλίγκα για την τελευταία φάση του αγώνα στο ΣΕΦ, υποστηρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από το κόλλημα του χρονομέτρου, αφού είχε 3,7 δευτερόλεπτα περισσότερα στην επίθεση, ενώ στο τέλος του έμεινε και 1,7” για να επιτεθεί.
Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ευνοήθηκαν διπλά στη συγκεκριμένη φάση. Αρχικά λένε ότι ο Ολυμπιακός είχε 3” περισσότερα για την επίθεσή του, αναφερόμενοι στα 3.7” που κόλλησε το χρονόμετρο, 10” πριν το τέλος. Επίσης αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είχαν την τελευταία επίθεση στα χέρια τους με 1.7” για το τέλος.
Πλέον απομένει να πάρει την απόφασή του το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής με τους πρωταθλητές Ευρώπης να αισιοδοξούν για την τελική έκβαση της υπόθεσης και την επανάληψη του αγώνα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσιάστηκαν στο Καραϊσκάκη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2026-27 - Όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς
Η αγορά μεταπώλησης στις ΗΠΑ, η δυναμική τιμολόγηση και η εμπορευματοποίηση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εκτοξεύουν τις τιμές των εισιτηρίων του μεγαλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στον Ιούνιο, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-27.