Την Τετάρτη (23/1) η απόφαση της Ευρωλίγκα στην ένσταση του Ολυμπιακού
Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (23/1) αναμένεται να γίνει γνωστή η τύχη της ένστασης που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα, αφού όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα το χρονόμετρο «κόλλησε» για τουλάχιστον 3'', κάτι που λειτούργησε υπέρ της Σιένα που σημείωσε το νικητήριο καλάθι στο 1.7'' πριν από τη λήξη (θεωρητικά θα ήταν εκπρόθεσμο).
Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (23/1) αναμένεται να γίνει γνωστή η τύχη της ένστασης που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα, αφού όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα το χρονόμετρο «κόλλησε» για τουλάχιστον 3”, κάτι που λειτούργησε υπέρ της Σιένα που σημείωσε το νικητήριο καλάθι στο 1.7” πριν από τη λήξη (θεωρητικά θα ήταν εκπρόθεσμο).
Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε αναμένεται να βγει σε δύο εργάσιμες ημέρες, καθώς ο αθλητικός δικαστής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αποφασίσει σε 48 ώρες, από την ώρα που θα κατατεθεί και η συμπληρωματική έκθεση του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες θα καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουν την Δευτέρα (21/01), με την απόφαση να αναμένεται το αργότερο την Τετάρτη (23/01).
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ένστασή της ζητάει την επανάληψη του αγώνα επικαλούμενος το δεδικασμένο από το ματς της ΑΕΚ με την Τάου. Στα συν για την ομάδα του Πειραιά το ματς μεταξύ της Γκέτινγκεν με την Μπεσίκτας, μία περίπτωση που είναι ίδια ακριβώς με όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινού (18/01) παιχνιδιού.
Η Σιένα από την πλευρά της εξέτασε χθες την πιθανότητα να καταθέσει και εκείνη με τη σειρά της ένταση, αλλά όπως έλεγαν από τον ιταλικό σύλλογο θα περιοριστούν στο να στείλουν στην Ευρωλίγκα έγγραφο με τη θέση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της
- Ένας ροφός, τα «θολά νερά» και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Το σχόλιο Πολάκη για την ίδρυση της ΕΛΑΣ
- Η Αθήνα στις 10 πιο τουριστικά πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου – 10,2 εκατ. επισκέπτες το 2025
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα έγγραφα για τον διορισμό του Πίτερ Μάντελσον ως πρέσβη στην Ουάσινγκτον
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- Ο A$AP Rocky κλείνει το ευρωπαϊκό tour με συναυλία στην Αθήνα