Την Τετάρτη (23/1) η απόφαση της Ευρωλίγκα στην ένσταση του Ολυμπιακού
Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (23/1) αναμένεται να γίνει γνωστή η τύχη της ένστασης που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα, αφού όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα το χρονόμετρο «κόλλησε» για τουλάχιστον 3'', κάτι που λειτούργησε υπέρ της Σιένα που σημείωσε το νικητήριο καλάθι στο 1.7'' πριν από τη λήξη (θεωρητικά θα ήταν εκπρόθεσμο).
Μέχρι την προσεχή Τετάρτη (23/1) αναμένεται να γίνει γνωστή η τύχη της ένστασης που κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα, αφού όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα το χρονόμετρο «κόλλησε» για τουλάχιστον 3», κάτι που λειτούργησε υπέρ της Σιένα που σημείωσε το νικητήριο καλάθι στο 1.7» πριν από τη λήξη (θεωρητικά θα ήταν εκπρόθεσμο).
Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε αναμένεται να βγει σε δύο εργάσιμες ημέρες, καθώς ο αθλητικός δικαστής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αποφασίσει σε 48 ώρες, από την ώρα που θα κατατεθεί και η συμπληρωματική έκθεση του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες θα καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουν την Δευτέρα (21/01), με την απόφαση να αναμένεται το αργότερο την Τετάρτη (23/01).
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ένστασή της ζητάει την επανάληψη του αγώνα επικαλούμενος το δεδικασμένο από το ματς της ΑΕΚ με την Τάου. Στα συν για την ομάδα του Πειραιά το ματς μεταξύ της Γκέτινγκεν με την Μπεσίκτας, μία περίπτωση που είναι ίδια ακριβώς με όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινού (18/01) παιχνιδιού.
Η Σιένα από την πλευρά της εξέτασε χθες την πιθανότητα να καταθέσει και εκείνη με τη σειρά της ένταση, αλλά όπως έλεγαν από τον ιταλικό σύλλογο θα περιοριστούν στο να στείλουν στην Ευρωλίγκα έγγραφο με τη θέση τους.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Ιγκα Σφιόντεκ «πήρε ρεβάνς» από την Μαρία Σάκκαρη και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Indian Wells των ΗΠΑ.