Ο μάνατζερ του «Ζοτς» διέψευσε τα σενάρια για «Φενέρ»
Μπορεί το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να είναι πλέον... βαρύ μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Κάχα Λαμποράλ, ωστόσο, τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, αναφέροντας ότι οι Τούρκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διαψεύστηκαν από τον ατζέντη του Ζοτς, Άλεξ Ράσκοβιτς.
Μπορεί το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη για τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να είναι πλέον… βαρύ μετά και τη νέα εντός έδρας ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Κάχα Λαμποράλ, ωστόσο, τα δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, αναφέροντας ότι οι Τούρκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διαψεύστηκαν από τον ατζέντη του Ζοτς, Άλεξ Ράσκοβιτς.
Ο Σέρβος μάνατζερ μιλώντας στην ιστοσελίδα sportando.net, υπογράμμισε πως: «δεν υπάρχουν κάποιες επαφές ή συζητήσεις ανάμεσα στον Ζέλικο ή εμένα και τη Φενέρμπαχτσε».
Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κοουτσάρει φέτος κάποια ομάδα, αλλά ίσως να επιστρέψει στους πάγκους με τη νέα περίοδο αν υπάρξει ενδιαφέρουσα πρόταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για μια θέση στην Ιστορία η ΑΕΚ: Κόντρα στη Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
- Οδηγός επιβίωσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ
- Ιθάκη: Χωρίς παιδίατρο το νησί όπου ζουν μόνιμα πάνω από 400 παιδιά
- Δορυφορικές εικόνες εκθέτουν τις ΗΠΑ: Το Ιράν έπληξε πολύ περισσότερους στόχους απ’ όσους είχαν ανακοινωθεί
- Χαμός στο Παρίσι: Επεισόδια και μεγάλη ένταση μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν (vids)
- Τροχαία: Ποια περιοχή της χώρας «έγραφε» σχεδόν 1.000 κλήσεις καθημερινά τον Απρίλιο


