Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Δευτέρα ορίζονται οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Προανακριτικής
Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται όλα τα κόμματα να ορίσουν τους εκπροσώπους τους στην Προκαταρκτική Επιτροπή που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τους χειρισμούς του στη λίστα Λαγκάρντ.
Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται όλα τα κόμματα να ορίσουν τους εκπροσώπους τους στην Προκαταρκτική Επιτροπή που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τους χειρισμούς του στη λίστα Λαγκάρντ.
Η Επιτροπή που θα είναι 15μελής θα ξεκινήσει το έργο της άμεσα, πιθανότατα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας ενώ, σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου χωρίς να αποκλείεται να της δοθεί και μία παράταση 10- 15 ημερών.
Πρόεδρος της Επιτροπής, θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ από τη ΝΔ θα συμμετέχουν συνολικά πέντε βουλευτές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από τρεις βουλευτές, το ΠΑΣΟΚ από δύο, ενώ ΔΗΜΑΡ, ΑΝ.ΕΛ. Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ θα έχουν από έναν βουλευτή, ενώ θα συμμετάσχει και ένας βουλευτής από τους ανεξάρτητους.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου