Νέο κύμα βομβιστικών επιθέσεων στο Ιράκ
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε σειρά επιθέσεων την Πέμπτη στο Ιράκ, με αξιωματούχους ασφαλείας. Η φονικότερη επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Νουζάιλ, βόρεια της Βαγδάτης, όπου ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 60 τραυματίστηκαν από την έκρηξη δύο παγιδευμένων αυτοκινήτων.
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε σειρά επιθέσεων την Πέμπτη στο Ιράκ, με αξιωματούχους ασφαλείας.
Η φονικότερη επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Νουζάιλ, περίπου 60 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, όπου ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 60 τραυματίστηκαν από την έκρηξη δύο παγιδευμένων αυτοκινήτων.
Η δεύτερη επίθεση έγινε στο Κασίμ, νότια της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν 20.
Επίσης, βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο εξερράγη κοντά στην πόλη Κερμπάλα, σκοτώντας τέσσερις και τραυματίζοντας 17 ανθρώπους, ανάμεσά τους και σιίτες προσκυνητές.
Τέλος, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου στη νοτιοανατολική Βαγδάτη και στόχευε, προφανώς, στρατιωτικό όχημα, εξερράγη πλήττοντας πολιτικό όχημα και σκοτώντας δύο άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
