Νέα διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τον Δήμο Παλλήνης
Για 5η συνεχόμενη φορά ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στη διάθεση αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες». Προηγήθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους παραγωγούς, με την υποβολή προσφορών, οι οποίες αξιολογήθηκαν και επελέγησαν οι πιο συμφέρουσες βάσει τιμής-ποιότητας. Η προθεσμία για την υποβολή παραγγελιών λήγει στις 31 Ιανουαρίου και η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου.
Για 5η συνεχόμενη φορά ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στη διάθεση αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες». Προηγήθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους παραγωγούς, με την υποβολή προσφορών, οι οποίες αξιολογήθηκαν και επελέγησαν οι πιο συμφέρουσες βάσει τιμής-ποιότητας.
Ο κατάλογος της 5η διανομής περιλαμβάνει πληθώρα προϊόντων.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν παραγγελίες είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.marketpallinis.gr, είτε στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12 , Γέρακας) στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής από έως και την Πέμπτη 31/1/2013.
Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/2/2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα

