Νέα διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τον Δήμο Παλλήνης
Για 5η συνεχόμενη φορά ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στη διάθεση αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες». Προηγήθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους παραγωγούς, με την υποβολή προσφορών, οι οποίες αξιολογήθηκαν και επελέγησαν οι πιο συμφέρουσες βάσει τιμής-ποιότητας. Η προθεσμία για την υποβολή παραγγελιών λήγει στις 31 Ιανουαρίου και η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου.
Για 5η συνεχόμενη φορά ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στη διάθεση αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες». Προηγήθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους παραγωγούς, με την υποβολή προσφορών, οι οποίες αξιολογήθηκαν και επελέγησαν οι πιο συμφέρουσες βάσει τιμής-ποιότητας.
Ο κατάλογος της 5η διανομής περιλαμβάνει πληθώρα προϊόντων.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν παραγγελίες είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.marketpallinis.gr, είτε στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12 , Γέρακας) στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής από έως και την Πέμπτη 31/1/2013.
Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/2/2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
