Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ιntralot:Επέκταση συνεργασίας με λοταρία στις ΗΠΑ

Η Intralot USA υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου της με τη Λοταρία της Νότιας Καρολίνας, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει το κεντρικό on-line σύστημα λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών και τα συστήματα διασύνδεσης του δικτύου των σημείων πώλησης σε ολόκληρη την πολιτεία, καθώς και τις εφαρμογές παιχνιδιών αλλά και τις σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες. Εξασκώντας όρο του αρχικού συμβολαίου, […]

Η Intralot USA υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου της με τη Λοταρία της Νότιας Καρολίνας, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει το κεντρικό on-line σύστημα λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών και τα συστήματα διασύνδεσης του δικτύου των σημείων πώλησης σε ολόκληρη την πολιτεία, καθώς και τις εφαρμογές παιχνιδιών αλλά και τις σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Εξασκώντας όρο του αρχικού συμβολαίου, το 7ετές συμβόλαιο θα επεκταθεί για 3 επιπλέον έτη, έως το 2018.

Η κα. Paula Harper Bethea, Γενική Διευθύντρια της Λοταρίας της Νότιας Καρολίνας, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξαιρετική απόδοση των συστημάτων και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας παρέχει η INTRALOT USA. Θα συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας με την INTRALOT και μαζί θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της Εκπαίδευσης στη Νότια Καρολίνα.”

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT USA, κ. Tom Little, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με τη διοίκηση της Λοταρίας της Νότιας Καρολίνας και συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια για αύξηση των πωλήσεων μετά από τη μετάβαση στο σύστημά μας το Νοέμβριο του 2008. Είμαι σίγουρος ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, πάντα σε συνεργασία με τη Λοταρία της Νότιας Καρολίνας, θα επιτύχουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.”

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η INTRALOT θα συνεχίσει να λειτουργεί τις ειδικά διαμορφωμένες για το έργο εγκαταστάσεις της στη Νότια Καρολίνα από όπου συντονίζονται και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προβλέπει το συμβόλαιο, όπως η εκπαίδευση των πρακτόρων, υπηρεσίες marketing, η συντήρηση του δικτύου, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή άμεσης υποστήριξης και λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Η Λοταρία της Νότιας Καρολίνας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002. Η αποστολή της είναι να προωθεί τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης στη Νότια Καρολίνα μέσω των ψυχαγωγικών τυχερών παιχνιδιών. Σήμερα η Λοταρία της Νότιας Καρολίνας αποτελεί έναν υποδειγματικό οργανισμό, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της και κερδίζοντας την αναγνώριση τόσο του κλάδου, όσο και του επιχειρηματικού κόσμου. Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2012, οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τα $1,135 δισ. και περισσότερα από $297 εκατ. διατέθηκαν για εκπαιδευτικά προγράμματα, με τη συνολική συνεισφορά της προς το Ταμείο για την Εκπαίδευση να ξεπερνάει σήμερα τα $2,9 δισ., μία δεκαετία μετά την πώληση του πρώτου λαχνού της τον Ιανουάριο του 2002.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024