Η αιθαλομίχλη έκρυβε για τρεις ώρες φωτιά σε εργοστάσιο της Κίνας
Με σημαντική καθυστέρηση έφθασαν οι πυροσβέστες σε εργοστάσιο της ανατολικής Κίνας στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, καθώς η φωτιά έγινε αντιληπτή τρεις ώρες μετά την εκδήλωσή της εξαιτίας της ιδιαίτερα αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της αιθαλομίχλης των τελευταίων ημερών, η ορατότητα σε ορισμένες περιοχές είχε μειωθεί στα 100 μέτρα.
Με σημαντική καθυστέρηση έφθασαν οι πυροσβέστες σε εργοστάσιο της ανατολικής Κίνας στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, καθώς η φωτιά έγινε αντιληπτή τρεις ώρες μετά την εκδήλωσή της εξαιτίας της ιδιαίτερα αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε αργά τη νύχτα της Κυριακής σε εργοστάσιο επίπλων το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Ζετζιάνγκ.
«Εξαιτίας του πυκνού νέφους που περιόριζε σημαντικά την ορατότητα, πέρασαν τρεις ώρες πριν οι κάτοικοι της περιοχής αντιληφθούν τους καπνούς και τις φλόγες» μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, σύμφωνα με το οποίο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εργοστάσιο.
Το τελευταίο τριήμερα, ένα πυκνό νέφος αιθαλομίχλης κάλυψε τον ουρανό πάνω από τη βόρεια και την ανατολική Κίνα, προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση στους δρόμους και στις αεροπορικές πτήσεις.
Σε ορισμένες περιοχές, η ατμοσφαιρική ρύπανση μείωσε την ορατότητα στα 100 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ

