Τον Ιούλιο αναμένεται η γέννηση του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους
Το μωρό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, ανακοίνωσε το Παλάτι του St James. Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ είναι καλή, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα.
Το μωρό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, ανακοίνωσε το Παλάτι του St James.
Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ είναι καλή, μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ υπέφερε από πρωινή ναυτία.
Παρά τις φήμες ότι μπορεί να κυοφορεί δίδυμα, η ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κυοφορεί ένα έμβρυο.
Η εγκυμοσύνη της 31χρονης Δούκισσας του Κέμπριτζ αποκαλύφθηκε το Δεκέμβριο, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έντι Μέρφι: Συγκίνηση και αποθέωση σε μια βραδιά-ορόσημο για την καριέρα του
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ ο Ελ Κααμπί (vid)
- Φωτιά στη Σκιάθο: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο πευκοδάσος
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σπουδαία απόκρουση του Τζολάκη σε σουτ του Ταμπόρδα (vid)
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Νίκολιτς: «Να απολαύσουμε τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

