Γυμνό άνδρα απεγκλώβισαν από καμινάδα Γερμανοί πυροσβέστες
Γερμανοί πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν γυμνό άνδρα που είχε παγιδευτεί σε στενή καμινάδα στο κεντρικό Βερολίνο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο άνδρας βρέθηκε μέσα στην καμινάδα. Το βέβαιο είναι, όμως, ότι δεν ήταν ο Άγιος Βασίλης.
Γερμανοί πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν γυμνό άνδρα που είχε παγιδευτεί σε στενή καμινάδα στο κεντρικό Βερολίνο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο άνδρας βρέθηκε μέσα στην καμινάδα. Το βέβαιο είναι, όμως, ότι δεν ήταν ο Άγιος Βασίλης.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, αστυνομικοί που άκουσαν τις κραυγές του άνδρα κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τον 39χρονο άνδρα είχε σφηνώσει σε βάθος 10 μέτρων μέσα σε μία στενή καμινάδα.
«Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να τραβήξουν το θύμα με γερανό και γάντζο» δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
«Στην αρχή κρατιόταν από το σκοινί, αλλά ύστερα η δύναμή του τον εγκατέλειψε και χρειάστηκε να βρούμε εναλλακτική λύση» συνέχισε ο εκπρόσωπος.
Τελικά, οι περίπου 30 πυροσβέστες και οι δέκα αστυνομικοί άνοιξαν τρύπα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, από όπου τράβηξαν έξω το θύμα. Ο 39χρονος έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε 15 λεπτά ανάνηψης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Υπέστη τραυματισμούς λόγω της πτώσης και εξαιτίας του ελάχιστου ρουχισμού του -δηλαδή της γύμνιας του- κρύωνε πάρα πολύ» δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε ο άνδρας μέσα στην καμινάδα. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επρόκειτο για έναν άστεγο που το είχε σκάσει από κάποιο νοσοκομείο.
Όσο για το αν ήταν ο Άγιος Βασίλης. Μάλλον όχι, αν και, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, «η πρώτη ερώτηση που μας έγινε ήταν εάν ο άνδρας φορούσε κόκκινα ρούχα και αν είχε πυκνή άσπρη γενειάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)












![Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/HH1Ke9QWMAATsaz-315x220.jpg)

![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442