Αδιέξοδο στις συνομιλίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Βύντρα
Σε νέο αδιέξοδο κατέληξαν οι συνομιλίες του Λουκά Βύντρα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο διεθνής αμυντικός δεν έκανε δεκτή τη μεγάλη μείωση (ύψους 50%) που του προτάθηκε στις ετήσιες αποδοχές του και έτσι όπως όλα δείχνουν το οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θέμα ωρών.
Σε νέο αδιέξοδο κατέληξαν οι συνομιλίες του Λουκά Βύντρα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο διεθνής αμυντικός δεν έκανε δεκτή τη μεγάλη μείωση (ύψους 50%) που του προτάθηκε στις ετήσιες αποδοχές του και έτσι όπως όλα δείχνουν το οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θέμα ωρών.
Άλλωστε και ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη ότι η συνεργασία τους δεν μπορεί να συνεχιστεί και κατά συνέπεια θα πρέπει μέσω των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Η νέα επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές πιθανότατα θα γίνει απόψε ώστε να δοθεί τέλος στο σίριαλ της υπόθεσης, με τον παίκτη να είναι έτοιμος για «μετακόμιση» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.