Να κόβονται από το μισθό του οι μέρες απουσίας στο εξωτερικό ζητά ο Γ.Παπανδρέου
Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό, για τις διαλέξεις στο Χάρβαρντ και τις υποχρεώσεις που έχει ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.
Την παρακράτηση κάθε μήνα από τη βουλευτική του αποζημίωση του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποστείλει αυτή την επιστολή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να σταματήσει η εις βάρος του έντονη κριτική από πολλές πλευρές για τις συχνές απουσίες του από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε λόγω των υποχρεώσεών του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είτε για τις διαλέξεις που δίνει στο Χάρβαρντ αλλά και σε άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Είχε μαχαιρώσει γνωστό επιχειρηματία ο 29χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στα Πατήσια
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: ΗΠΑ και Ισραήλ θέλουν να γονατίσουν το Ιράν
- Πατήσια: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το Ισραήλ καταγγέλλει ως «επαίσχυντη και παράλογη» την εγγραφή στη μαύρη λίστα του ΟΗΕ για εγκλήματα σεξουαλικής βίας
- Ναταλία Βοντιάνοβα, το σούπερ μόντελ-Σταχτοπούτα: Από την ακραία πείνα στη Ρωσία, βασίλισσα της LVMH

