Γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων αναλαμβάνει ο Χάρης Θεοχάρης
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. Ο νέος Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων θα έχει πενταετή θητεία.
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης.
Ο νέος Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων θα έχει πενταετή θητεία.
Όπως διευκρινίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Θεοχάρης θα εξακολουθήσει να διατηρεί υπό την επίβλεψή του και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η τοποθέτηση του επισημοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Δύο τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένος ο ένας – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442