Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοτυπία: πως να κρύψεις το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου με ένα κασετόφωνο

Πρωτοτυπία: πως να κρύψεις το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου με ένα κασετόφωνο

H απτή απόδειξη ότι η ευφυΐα των απλών πραγμάτων μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικότερη και απο την πιο ακριβή τεχνολογία.


Το να ξυπνήσεις ένα πρωί και να αντιληφθείς ότι το ακριβό ηχοσύστημα-infotainment-GPS του αυτοκινήτου σου έχει κάνει φτερά, είνια ένας από τους χειρότερους τρόπους για να ξεκινήσει η μέρα σου.

Για να αποφύγει το σοκ, ένας απεγνωσμένος Ρώσος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, επιστρατεύοντας την φαντασία του και τις ικανότητές του στη χειροτεχνία, βασιζόμενος στην ιδέα ότι κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να παραβιάσει ένα αυτοκίνητο για να κλέψει ένα κασετόφωνο, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Με μια αυτοσχέδια κατασκευή, μετέτρεψε ένα πραγματικό φθηνό κασετόφωνο αυτοκινήτου σε ένα πρώτης τάξεως καμουφλάζ για το GPS του αυτοκινήτου του, εφαρμόζοντας αντίστροφα την γνώριμη αντικλεπτική τεχνολογία των ηχοσυστημάτων με την αποσπώμενη πρόσοψη.

Έτσι, η δική του εκδοχή αντικλεπτικού συστήματος αποτελείται από μία πλήρως αληθοφανή πρόσοψη κασετοφώνου –τόσο αληθοφανή που προέβλεψε να κολλήσει και μισή κασέτα στην υποτιθέμενη αντίστοιχη υποδοχή- η οποία εφαρμόζει πλήρως, κρύβοντας το GPS του αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024