Στα «κιτρινόμαυρα» ο Γιάννης Καραλής, αναβολή και… Αγγλία για Κοντοέ
Μέσα σε όλα τα προβλήματά της, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την τέταρτη της μεταγραφή. Η «Ένωση» απέκτησε με συμβόλαιο 2,5 ετών τον 24χρονο εξτρέμ Γιάννη Καραλή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα. Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Κοντοέ σε βάρος της ΑΕΚ μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.
Μέσα σε όλα τα προβλήματά της, η ΑΕΚ πραγματοποίησε την τέταρτη της μεταγραφή. Η «Ένωση» απέκτησε με συμβόλαιο 2,5 ετών τον 24χρονο εξτρέμ Γιάννη Καραλή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.
Ο Καραλής θα πραγματοποιήσει την Τρίτη την πρώτη προπόνηση του με τους «κιτρινόμαυρους».
Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Κοντοέ σε βάρος της ΑΕΚ μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.
Ο 26χρονος αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας 400.000 ευρώ και την ελευθερία του, ωστόσο φαίνεται πως ζητείται λύση χωρίς την εμπλοκή του δικαστηρίου.
Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε από τον παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που δεν έχει απορρίψει ο παίκτης καθώς δεν έχει ακόμα βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αμυντικός ζήτησε και πήρε άδεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
