Honda: Καλή χρονιά με νέες τιμές στην Ελλάδα
Μειωμένες τιμές σε συνδυασμό και με άλλα οφέλη περιμένουν τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να αποκτήσουν κάποιο από τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.
Με όφελος από 1.500 έως 7.000 ευρώ θα ευνοηθούν οι καταναλωτές που θα επιλέξουν να αγοράσουν κάποιο μοντέλο της Honda, πλην του Civic τον μήνα που διανύουμε.
Αναλυτικά, ξεκινώντας από τη βάση της γκάμας, τα Honda Jazz και Jazz Hybrid, συνοδεύονται από όφελος ύψους 1.500 ευρώ αλλά και δωρεάν ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα χρόνο ή, εναλλακτικά με την ασφάλεια, πακέτο Nova (Full Pack) για ένα χρόνο.
Υπό την ισχύ της προσφοράς οι τιμές του Honda Jazz ξεκινούν από τα 11.940 ευρώ και της υβριδικής έκδοσης από τα 15.900 ευρώ.
Το Insight συνοδεύεται από όφελος 3.000 ευρώ, προσφορά που ισχύει τόσο για το Model Year 2010 όσο για το Model Year 2011, διαμορφώνοντας την αρχική του τιμή και στις δύο περιπτώσεις στα 19.990 ευρώ.
Αντίστοιχο είναι το ύψος του οφέλους και για το CRZ -3.000 ευρώ- με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση της αρχικής του τιμής σε 20.370 ευρώ.
Τέλος, το όφελος που συνοδεύει το Accord ανέρχεται σε 7.000 ευρώ, μειώνοντας την αρχική του τιμή σε 21.760 ευρώ.
auto.in.gr
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή
- Live streaming η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού
- Ρόδος: Τι αναφέρει η έκθεση για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη
- Έξαλλος ο ο Κουτλουάι με Παναθηναϊκό και Χέιζ-Ντέιβις: «Σκύψε το κεφάλι και ζήτα συγγνώμη»

