
Καταδίκη του εισβολέα οπαδού στο ντέρμπι του Μάντσεστερ
Καταδίκη του εισβολέα οπαδού στο ντέρμπι του Μάντσεστερ
Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3. Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά του στιγμιότυπα, ήταν η εισβολή ενός οπαδού της Σίτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγο μετά το νικητήριο γκολ του Φαν Πέρσι. Ο οπαδός κινήθηκε εναντίον του Ρίο Φέρντιναντ, αλλά τον σταμάτησε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και της εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ. Ο παραβάτης αναγνωρίστηκε, πρόκειται για τον 21χρονο Μάθιου Σκοτ, προσήχθη, ορίστηκε άμεσα δικάσιμος και σήμερα καταδικάστηκε. Με βάση την σχετική απόφαση, δεν έχει το δικαίωμα εισόδου σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ επίσης του επιβλήθηκε φυλάκιση 56 ημερών με αναστολή και 120 ώρες κοινοφελούς εργασίας. Πέρασαν μόλις 26 ημέρες από τον αγώνα της 9ης Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Ορίστηκαν οι τελικοί του Europe Cup ανάμεσα στον δικέφαλο και τους Βάσκους
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Μόναχο: Με Μαροζάν στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς
- LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον
- LIVE: Μπέρνλι – Μπράιτον
- Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 1-2: Ήττα-σοκ για τους «κανονιέρηδες»
- Διαμαρτυρία-έπος από τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ: «Να μην αγοράσει κανείς λουκάνικα και μπύρες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442