Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3. Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά του στιγμιότυπα, ήταν η εισβολή ενός οπαδού της Σίτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγο μετά το νικητήριο γκολ του Φαν Πέρσι. Ο οπαδός κινήθηκε εναντίον του Ρίο Φέρντιναντ, αλλά τον σταμάτησε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και της εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ. Ο παραβάτης αναγνωρίστηκε, πρόκειται για τον 21χρονο Μάθιου Σκοτ, προσήχθη, ορίστηκε άμεσα δικάσιμος και σήμερα καταδικάστηκε. Με βάση την σχετική απόφαση, δεν έχει το δικαίωμα εισόδου σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ επίσης του επιβλήθηκε φυλάκιση 56 ημερών με αναστολή και 120 ώρες κοινοφελούς εργασίας. Πέρασαν μόλις 26 ημέρες από τον αγώνα της 9ης Δεκεμβρίου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.