Απορρίφθηκε η ένσταση της ΚΑΕ Αρης από τον αθλητικό δικαστή
Απορρίφθηκε την Παρασκευή από τον αθλητικό δικαστή, ως απαράδεκτη, η ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Αρης για όσα έγιναν στον αγώνα των «κίτρινων» στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ (15/12/2012). Οι Θεσσαλονικείς έχουν πρόθεση να προσφύγουν, για δικαίωσή τους, στο ΑΣΕΑΔ.
Απορρίφθηκε την Παρασκευή από τον αθλητικό δικαστή, ως απαράδεκτη, η ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Αρης για όσα έγιναν στον αγώνα των «κίτρινων» στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ (15/12/2012).
Επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Αρης, για την υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι του Μοχάμεντ Πάσαλιτς και τη χρήση φωτοβολίδων στις κερκίδες, έγγραφη σύσταση, αλλά και πρόστιμο 500 ευρώ για τον Βόσνιο γκαρντ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πρόθεση να προσφύγουν, για δικαίωσή τους, στο ΑΣΕΑΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όσα είδε η Left στις ελληνικές φυλακές «δεν αρμόζουν σε κράτος δικαίου»
- Κηφισιά: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Χανταϊός: Δεν είναι ούτε η αρχή μιας επιδημίας ούτε μιας πανδημίας, λέει ο ΠΟΥ
- Capital Clean Energy Carriers: Παραλαβή και δεύτερου πλοίου μεταφοράς LCO2/πολλαπλών αερίων
- Η AI κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, την ώρα που η τεχνολογία απολύει μαζικά